s

Bryllupsfotografering i Trondheim

18/09/2024
Bryllupsfotografering i Trondheim

Selv om jeg elsker å reise rundt til bryllup, kjenner jeg Trondheim best og bryllupsfotografering i Trondheim er supergøy! 3. august hadde jeg gleden av å være tilstede hele dagen på Kristine og Rune sin store dag. Dagen bar preg av herlig stemning fra styling til kakeskjæring (som var mitt sluttpunkt før festen braket løs)!

Vielse

Vielsen var i Havstein kirke, en kirke jeg har vært i mange ganger. Erfaringsmessig er prester der noe mer streng enn andre steder, grunnet liten plass å bevege seg på rundt alteret. Heldigvis har jeg lært meg teknikker for å omgå denne utfordringen, så jeg fikk likevel gode vinkler å forevige minner fra. Litt lek og moro, og familiebilder ble det også i etterkant.

Fotografering

Vi hadde planlagt urbane bilder under selve fotograferingen (eller portrettfotografering som noen kaller det). Den kraftige sola kunne medført utfordringer for fotografen, men dette løste seg godt. Ila i Trondheim har mange fasader og spennende struktur, så her fikk jeg utfolde meg litt med linjer, form og farger, samt teste en annerledes variant med forloverne. Videre dro vi til Bakklandet og Kaffebrenneriet. Dette var planlagt fordi ekteparet er kaffeelskere og trives meget godt i denne bydelen i Trondheim. Her er noen få eksempler fra dette.

Avslutningsvis gikk turen til Lian (Røroshytta) for selskap og fest. Flotte taler og kreative innslag fra brudeparet bidro til en eventyrlig stemning i det flotte været! Jeg var med til og med kakeskjæring, og igjen legger jeg til noen få glimt fra kvelden.

Igjen ønsker jeg å takke for det ærefulle oppdraget og gratulerer igjen med den store dagen som var!

Bryllupsfotografering i Trondheim er og blir en fantastisk jobb. Det er som om det ikke er jobb på slike dager… Nå som bryllupssesongen 2024 går mot slutten gleder jeg meg allerede til bryllup i 2025 og håper på tilsvarende heldagsfotograferinger.

PHOTOS: WWW.PHOKUS.NO // Instagram: @phokus.no

Bryllup på Frøya Previous post Bryllup på Frøya